авто из германии
Gta android скачать

Rreth nesh

Që prej 10 vjetesh ne jemi pranë qytetarëve, administratës, biznesit, grupeve të interesit dhe shoqatave të ndryshme me aktivitetin tone.
“Mileniumi i Ri” zhvillon aktivitetin në fushën e shtypit komercial dhe botimeve të ndryshme sipas ekzigjencave të klienteve tanë.
Investimet në aparatura dhe në burime njerëzore janë shtuar vit pas viti, duke parë dhe shtimin e volumit të punës dhe rritjen e kërkesave të tregut, për produktet që ne ofrojme.

Serioziteti, përkushtimi ndaj punës sonë na ben të dallohemi në fushën në të cilën prej vitesh ushtrojmë aktivitetin tonë. Ne ofrojmë një gamë të gjerë produktesh të cilat mund të modelohen dhe përshtatën sipas kërkesave të klientit. Numri i botimeve arrin një shifer të konsiderueshme këto vite, të cilat demostrojnë seriozitetin dhe patneritetin që kemi instaluar me tregun dhe klientet tanë.
Qëllimi ynë i vetëm është plotësimi i kërkesave të klienteve tanë dhe në këtë mënyrë ne do të promovojme suksesin e përbashkët.

Aktiviteti jonë ushtrohet në një ambjent krejtesisht i përshtatshëm dhe me aparaturat më moderne në fushen e prodhimit të botimeve në letër. Ne ofrojmë gjithashtu këshillim dhe asistence teknike për çdo kërkesë të klienteve tanë. :

  • Libër, fletëpalosje, revistë, dosje, broshurë, flayer, kartëvizitë, axhendë, katalog, kuti, çantë, etj.

OKAZION

Whatsapp - Marketing_Mileniumi i ri 1

Shërbim shtypi për shtypshkronja 2 lekë kalimi (CMYK)
Format 70x100 cm!

Na gjeni ne facebook