авто из германии
Gta android скачать

Fjala

Written by admin on . Posted in Libër

Fjala - Cover-front Autor: Shkurte Zenel Mula
Korrektoi: Erjela Mula
Redaktoi: Shkurte Mula
Faqosja dhe kopertina: Ilmi Shahu
ISBN: 978-9928-4207-6-3

 

Elefanti me milingonën mbi urë kalojnë.
Milingona e pa që askush s’e vu re,
Ndaj ngriti zërin që ta dëgjojnë:
-Shiko si dridhet ura kur kalojmë ne.

OKAZION

Whatsapp - Marketing_Mileniumi i ri 1

Shërbim shtypi për shtypshkronja 2 lekë kalimi (CMYK)
Format 70x100 cm!

Na gjeni ne facebook