авто из германии
Gta android скачать

Liqeni i Shkodrës

Written by admin on . Posted in Katalog, Libër, Të rejat më të fundit

Albumi - Liqeni i Shkodres - Cover-front Autor: PROF. DR. DHIMITËR DHORA, MIT’HAT DIBRA
Kujdesi gjuhësor / Linguistic care
Për gjuhën shqipe / for the Albanian language: Dr. Merita Hysa
Për gjuhën angleze / for the English language: Rozi Toma
Kujdesi grafik / Design care: Ilmi Shahu
Kopertina e përparme / Front cover
Pamje e liqenit nga bregu i Koplikut
View of the lake from the coast of Kopliku
Kopertina e fundit / Back cover
Pelikani kaçurrel Pelecanus crispus në Liqenin e Shkodrës (Foto: M. Vugdelic)
Dalmatian pelican Pelecanus crispus in the Lake of Shkodra.

 

 

Ekonometri e zbatuar

Written by admin on . Posted in Libër, Të rejat më të fundit

Ekonometri e zbatuar - cover-04 Autor: Besa Xhaferi, Elvira Fetahu
Recenzentë: Prof. Dr. Mit’hat Mema “Aleksandër Moisiu”, Durrës.
Editor Marketingu: Ilir Bejtja “Aleksandër Xhuvani”, Elbasan
Përpunimi Grafik & Kopertina: Ilmi Shahu
Botues: Botuar dhe shtypur në shtypshkronjën “MILENIUM I RI”
ISBN: 978-99928-1740-3-1

Ne vendosëm të shkruajmë një libër bazuar në shijet tona vetjake për ekonometrinë!
Ekonometri e Zbatuar është pikënisja e një punimi të thjeshtë dhe pasqyron një përpjekje bashkëpunuese të autoreve me qëllimin për të ndërtuar tekstin praktik në mungesë të një të tillë të mirëfilltë të zbatuar në fushën e Ekonometrisë. Ndër të tjera, ai jep një kontribut të veçante me anë të udhëzuesve për përdorimin e programeve kompjuterike si SPSS, Microfit dhe Megastat.

Hana vendos të shkruaj

Written by admin on . Posted in Libër, Roman, Të rejat më të fundit

Hana vendos te shkruaj - Cover-Front

Autor: Rifat Muriqi
Redaktor: Adem Gashi
Ballina dhe redaktura teknike: Rifat Muriqi
Faqosja dhe kopertina: Ilmi Shahu
ISBN: 978-9928-4207-4-9

 

Dy orë fluturim me aeroplan qe udhëtimi më i mundimshëm në jetën e tij. Donte ta kujtonte ndonjë ngjarje që ta mashtronte veten, por vetmia e shpirtit ishte aq e madhe sa i dukej sikur aeroplani bënte gjiro nëpër lukthin e tij të zbrazët. Frikohej se çdo çast mund ta zinin të vjellat, sado që s’kishte ngrënë gjë. Asnjë mendim nuk i ngulitej dhe çfarëdo që i kalonte nëpër tru i dukej e zbrazët dhe e ftohtë. Herën e parë që e hetoi atë bosh të thellë u frikua aq shumë sa

OKAZION

Whatsapp - Marketing_Mileniumi i ri 1

Shërbim shtypi për shtypshkronja 2 lekë kalimi (CMYK)
Format 70x100 cm!

Na gjeni ne facebook