авто из германии
Gta android скачать

Liqeni i Shkodrës

Written by admin on . Posted in Katalog, Libër, Të rejat më të fundit

Albumi - Liqeni i Shkodres - Cover-front Autor: PROF. DR. DHIMITËR DHORA, MIT’HAT DIBRA
Kujdesi gjuhësor / Linguistic care
Për gjuhën shqipe / for the Albanian language: Dr. Merita Hysa
Për gjuhën angleze / for the English language: Rozi Toma
Kujdesi grafik / Design care: Ilmi Shahu
Kopertina e përparme / Front cover
Pamje e liqenit nga bregu i Koplikut
View of the lake from the coast of Kopliku
Kopertina e fundit / Back cover
Pelikani kaçurrel Pelecanus crispus në Liqenin e Shkodrës (Foto: M. Vugdelic)
Dalmatian pelican Pelecanus crispus in the Lake of Shkodra.

 

 

Ekonometri e zbatuar

Written by admin on . Posted in Libër, Të rejat më të fundit

Ekonometri e zbatuar - cover-04 Autor: Besa Xhaferi, Elvira Fetahu
Recenzentë: Prof. Dr. Mit’hat Mema “Aleksandër Moisiu”, Durrës.
Editor Marketingu: Ilir Bejtja “Aleksandër Xhuvani”, Elbasan
Përpunimi Grafik & Kopertina: Ilmi Shahu
Botues: Botuar dhe shtypur në shtypshkronjën “MILENIUM I RI”
ISBN: 978-99928-1740-3-1

Ne vendosëm të shkruajmë një libër bazuar në shijet tona vetjake për ekonometrinë!
Ekonometri e Zbatuar është pikënisja e një punimi të thjeshtë dhe pasqyron një përpjekje bashkëpunuese të autoreve me qëllimin për të ndërtuar tekstin praktik në mungesë të një të tillë të mirëfilltë të zbatuar në fushën e Ekonometrisë. Ndër të tjera, ai jep një kontribut të veçante me anë të udhëzuesve për përdorimin e programeve kompjuterike si SPSS, Microfit dhe Megastat.

Fjala

Written by admin on . Posted in Libër

Fjala - Cover-front Autor: Shkurte Zenel Mula
Korrektoi: Erjela Mula
Redaktoi: Shkurte Mula
Faqosja dhe kopertina: Ilmi Shahu
ISBN: 978-9928-4207-6-3

 

Elefanti me milingonën mbi urë kalojnë.
Milingona e pa që askush s’e vu re,
Ndaj ngriti zërin që ta dëgjojnë:
-Shiko si dridhet ura kur kalojmë ne.

OKAZION

Whatsapp - Marketing_Mileniumi i ri 1

Shërbim shtypi për shtypshkronja 2 lekë kalimi (CMYK)
Format 70x100 cm!

Na gjeni ne facebook