авто из германии
Gta android скачать

Ankesa

Nëse nuk jeni te kënaqur nga shërbimi ynë dhe dëshironi të paraqisni ndonjë ankesë, ju lutemi na dërgoni e-mail në info@mileniumiri.de se plotësoni formën e mëposhtme:

Ankesat tuaja shqyrtohen nga një staf i kualifikuar i cili synon të japë zgjidhje sa më parë, në varësi të natyrës së ankesës.

Gjatë kohës së shqyrtimit të ankesave, ju do të mbaheni vazhdimisht në dijeni në lidhje me ecurinë e saj.
I vlerësojmë vërtet ankesat tuaja pasi janë shumë të rëndësishme për ne.

Nëpërmjet tyre na ndihmoni të japim më të mirën dhe të zgjidhim shqetësimet që keni hasur.

Emri*

Mbiemri*

Adresa juaj e E-mailit*

Telefon

Subjekti

Mesazhi Juaj

OKAZION

Whatsapp - Marketing_Mileniumi i ri 1

Shërbim shtypi për shtypshkronja 2 lekë kalimi (CMYK)
Format 70x100 cm!

Na gjeni ne facebook