авто из германии
Gta android скачать

Fjala

Written by admin on . Posted in Libër

Fjala - Cover-front Autor: Shkurte Zenel Mula
Korrektoi: Erjela Mula
Redaktoi: Shkurte Mula
Faqosja dhe kopertina: Ilmi Shahu
ISBN: 978-9928-4207-6-3

 

Elefanti me milingonën mbi urë kalojnë.
Milingona e pa që askush s’e vu re,
Ndaj ngriti zërin që ta dëgjojnë:
-Shiko si dridhet ura kur kalojmë ne.

Librat më të ri

Error: Only up to 6 modules are supported in this layout. If you need more add your own layout.