авто из германии
Gta android скачать

I vini çfarë emri të doni

Written by admin on . Posted in Libër, Poezi, Të rejat më të fundit

I vini cfare emri te doni - Cover-02 Autor: Edlira Gorreja
Redaktor: Edlira Gorreja
Arti grafik: Ermelinda (Agalliu) Kurti

Njëriu që i beson ëndrrës më mësoi që sa herë të triumfojë mbi tokë, ta kem në mendje se përsëri tokë do të bëhem dhe sa herë të më vijë në mendje se një ditë tokë  do të bëhem të mendoj se sot mund të fluturoj qiellit e se vdekje nuk ka e se vdekja është fjalë e gabuar dhe se çdo fund nuk është fund, veçse

Një Rifillim…

Librat më të ri

Error: Only up to 6 modules are supported in this layout. If you need more add your own layout.